Connect with us

Konference

NEkonference ’23 je za dveřmi. Prozradíme, na co se těšit!

Jsou AI a Gen Z jen další buzzwords, nebo už se bez nich žádná značka neobejde? Tak o tom si můžete přijít popovídat 21. června 2023 do Radlické kulturní sportovny – 6. ročník NEkonference je totiž tady! Ve dvou panelových diskuzích promluví řečníci z předních agentur, firem i projektů a budou debatovat o tom, jak v marketingu využít potenciál umělé inteligence naplno nebo jak se dostat do srdcí Gen Z. Součástí akce jsou i praktické workshopy a afterparty.

AI v marketingu: V čem nás může umělá inteligence inspirovat a jak s její pomocí dosahovat lepších výsledků?

V první panelové diskuzi, která 21. 6. v 18:30 zahájí NEkonferenci ’23 v Radlické kulturní sportovně, se představí přední odborníci z pole umělé inteligence a budou mluvit o tom, jak s její pomocí dosahovat lepších marketingových výsledků. Představí se tak Jan Tyl, CEO agentury Alpha Industries, která za svou práci mimo jiné vyhrála cenu AI Award za nejlepší nápad v oblasti AI, Lenka Kučerová z projektu prg.ai, který usiluje o naplnění vize proměnit Prahu v evropské centrum umělé inteligence, a Vojtěch Foukal, zakladatel Visibility, jedné z největších digitálních agentur v ČR.

NEkonference 2021

Jak na gen Z: Proč značky bojují s cílením na mladé a jak si je získat?

Druhý panel ovládne Gen Z a otevře téma, proč na ni mají značky problém efektivně cílit a co na zástupce mladé generace skutečně funguje. Součástí panelu tak bude Linda Matásková, zástupkyně sociální sítě TikTok pro Českou republiku, Ladislav Havrland, sociolog z výzkumné agentury Behavio, která v letošním roce společně s agenturou DFMG dokončila velký výzkum zaměřený na Generaci Z (Mýtus Gen Z), a Karolína Čumriková, šéfredaktorka Hey Fomo, české obsahové platformy pro mladé. Oběma panelovými diskuzemi řečníky provede moderátor Vítězslav Zach.

NEkonference 2022

Workshopy, afterparty, a dokonce i soutěž!

Tak jako každý rok, ani letos program NEkonference diskuzemi s odborníky nekončí. Ještě před zahájením hlavního programu se totiž můžete po registraci, která bude spuštěna už brzy, zdarma zúčastnit některého z našich praktických workhopů, a po akci na vás bude čekat nabitá afterparty. Pro více informací sledujte naši událost na Facebooku.

Vstupenky můžete už nyní kupovat přes GoOut, nebo se můžete zúčastnit soutěže o dva lístky na našem Instagramu! Podmínky soutěže najdete zde nebo na Instagramu (@markethingcz).

Jak citovat?

HOFMANOVÁ, Kristýna. Markething. NEkonference ’23 je za dveřmi. Prozradíme, na co se můžete těšit!. In: Markething [online], 2023. ISSN 1805 – 4991. Dostupné z: markething.cz/nekonference-23-je-za-dvermi-prozradime-na-co-se-tesit

Continue Reading

More in Konference

To Top